1
2
31
4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Team Digibende Amstelveen

Team Digibende locatie Amstelveen staat voor jou klaar!

 

Team Digibende Amstelveen bestaat uit bevlogen, kundige en gepassioneerde mensen, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied maar met de overkoepelende passie om jongeren te inspireren en vooruit te helpen in hun leven. Wil jij ons beter leren kennen?

Glenn

Glenn is muziekproducer en songwriter in hart in nieren. Al tijdens zijn studie aan het conservatorium heeft Glenn flink aan de weg getimmerd. Hij heeft veel succes gehad met producties voor grote organisaties waaronder ID&T, ALDA en AMF. Hij is jaren geleden gestart met het geven van privélessen in muziekproducties. Bij Digibende is hij verantwoordelijk voor het onderdeel muziek. Hij zal je meenemen in een muzikale reis en zal je alle ins- en outs van muziekproductie laten ontdekken!

Begeleider Muziek / Producer
T +31(0)20 217 06 45

Rob

Rob is letterlijk bijna van alle markten thuis. Behalve dat hij yoga docent is, werkt Rob al meer dan 20 jaar in de ICT. Hij is programmeur en is al geruime tijd actief als webdeveloper, zowel in de richtingen frontend als backend. Hij heeft een brede kennis van verschillende programmeertalen en is eindeloos nieuwsgierig naar de laatste technieken. Samen met zijn zoon – die momenteel een opleiding tot Gamedesigner volgt – bouwt Rob aan de spannendste games. Rob kan een reeks expertises die begint met een P dromen: PHP, Python, Phalcon, PostgreSQL, ….. hij weet daarnaast alles van Linux, Unity en Scrum. Niet alleen programmeertalen spreken hem aan: ook de taal Sanskriet heeft zijn interesse. Als klap op de vuurpijl heeft hij zwaardvechten als hobby. Hij vertelt je er graag alles over!

Begeleider Programmeren
T +31(0)20 217 06 45

Linda

Als kinder- en jeugdpsycholoog is Linda bij Digibende samen met haar collega’s verantwoordelijk voor de begeleiding van jongeren op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling. Linda heeft veel ervaring in het begeleiden van jongeren met een diagnose zoals Autisme of AD(H)D. Het is voor Linda altijd de persoon waar het om draait, niet de diagnose. Het is haar kracht om vanuit een helicopterview naar situaties te kijken en vraagstukken om te zetten in een praktisch stappenplan. Ze onderzoekt graag samen met jou hoe jij jezelf de komende periode wilt ontwikkelen!

Orthopedagoog
T +31(0)20 217 06 45
E linda@amstelveen.digibende.nl

David

Zijn brede algemene kennis maakt David een uitstekend conceptdenker en creatief vormgever. Met een integere aanpak kan David zijn enthousiasme voor multimedia vormgeving – en alles wat daar bij komt kijken – maar moeilijk verbergen. Geduldig en gedreven tegelijk maakt zijn warme persoonlijkheid tot een unieke combinatie. In zijn vrije tijd kan David een aardig potje techno-mixen, maar vindt klassieke muziek ook erg lekker.

Begeleider Multimedia Vormgeving
en illustrator

T +31(0)20 217 06 45

Mervin

Mervin is een bekende topsporter binnen de wereld van honkbal. Daarnaast is hij sport- en personal coach bij Digibende. Zodra Mervin met jou aan de slag gaat ontkom je er niet aan sport leuk te gaan vinden; iedereen die getraind wordt door Mervin krijgt namelijk spontaan de sportmicroben te pakken. Als doorgewinterde topsporter weet Mervin van aanpakken. Samenwerken en plezier hebben staan voor hem altijd voorop. Hij kijkt er naar uit je te ontmoeten!

Personal Trainer / Sportcoach
T +31(0)20 217 06 45

Vera

Samen met haar collega’s is Vera verantwoordelijk voor de persoonlijke begeleiding van deelnemers bij Digibende. Vera is orthopedagoog. Ze vindt het belangrijk om een band op te bouwen met de jongeren waarmee zij werkt. Vera kijkt altijd naar het individu en wat iemand nodig heeft om echt vooruit te komen. Geduld, optimisme en enthousiasme is wat Vera kenmerkt. Ze leert je graag beter kennen!

Orthopedagoog
T +31(0)20 217 06 45
E vera@amstelveen.digibende.nl

Vincent K.

Als “broekie” van de vestiging Amstelveen staat Vincent toch zijn mannetje! Na zijn studie als Applicatie- en Gamedeveloper werkte Vincent voor verschillende boeiende opdrachtgevers. Zo heeft hij diverse simulaties ontwikkeld voor het Simulatie Centrum Maritiem. Dankzij deze ervaring kennen de pakketten Unreal Engine en Unity geen geheimen meer voor Vincent. Onder zijn vakkundige begeleiding leert Vincent je verhaallijnen bedenken, storyboards ontwerpen en volledige games bouwen! Vincent heeft echt hart voor Digibende; hij is er zelfs vanuit de andere kant van het land voor verhuisd. Vincent’s hobby? Duh, Gamen natuurlijk!

Begeleider Game- en VR Development
T +31(0)20 217 06 45

MEREL

Een vindingrijke topper die alles altijd tot in de puntjes in orde wil hebben; dat is Merel. Na de opleiding tot onderwijsassistent heeft Merel de HBO opleiding pedagogiek in 2017 succesvol afgerond. Als sociotherapeut heeft ze de jaren daarna ervaring opgedaan met het werken met jongeren die om uiteenlopende redenen aansluiting missen. Sinds 2021 is Merel onderdeel van Team Digibende Amstelveen, waar ze jongeren coacht en ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen.

Pedagoog

T +31(0)20 217 06 45

Guus

Vanaf dat hij twee jaar oud was wist Guus het zeker: als hij groot was zou hij Art Director worden, net zoals zijn vader. En dat werd hij. Met zijn onderneming werkt Guus sinds 1999 aan de meest prestigieuze ontwerpprojecten in het binnen- en buitenland. We zijn dan ook trots dat Guus sinds begin 2021 als bij Digibende werkt. Begonnen als Begeleider Multimedia Vormgeving en sinds september 2021 als teamleider. Met persoonlijke aandacht en veel oog voor detail zorgt Guus er voor dat alles op rolletjes loopt. Over “op rolletjes lopen” gesproken; hij heeft een voorliefde voor Italiaanse sportauto’s! Vraag hem er maar eens naar 😉

Teamleider Digibende Amstelveen
T +31(0)20 217 06 45

Eva

Naast een enorm muzikaal talent heeft Eva een kleine plantenobsessie, is ze gek op honden en kan ze op ieder moment van de dag toetjes eten. Ze voetbalt vier keer per week en speelt padel. Ook is ze soms een tikkeltje te fanatiek met het spelen van spelletjes; ze kan niet echt tegen haar verlies. Haar lievelingskleur is groen en de van origine Zeeuwse woont alweer zo’n acht jaar met plezier in Haarlem. 

 

Eva is naast muziekbegeleider bij Digibende ook professioneel zangeres en artiest. In 2019 is ze door middel van haar muziekproject ‘SYNGA’ afgestudeerd aan het conservatorium. Tegenwoordig is ze meerdere keren per week op het podium te vinden met verschillende bands en acts. Ook schrijft en produceert ze muziek voor zichzelf en andere artiesten in binnen- en buitenland. Wil je meer noten op je zang en alles weten over songwriting? Loop binnen bij Eva!

Begeleider muziek / zangeres

T +31(0)20 217 06 45

Vincent E.

Met zijn enorme hoeveelheid aan kennis (karrenvrachten vol!) is Vincent als begeleider te vinden bij maar liefst twee onderdelen bij Digibende. Zowel op het gebied van Mechatronica als Programmeren is Vincent de creativiteit zelve én lost hij alle complexe puzzels op. Voor alles wat bij deze onderdelen wil leren kun je bij Vincent terecht. Humor, integriteit, vindingrijkheid en geduld zijn Vincent’s sleutelwoorden. Pizza is het toverwoord.

Begeleider programmeren en mechatronica
T +31(0)20 217 06 45

Ben

Als ervaren schipper weet Ben als geen andere de juiste koers te varen met de deelnemers van Digibende. Met de Hogere Zeevaartschool als achtergrond en een grote voorliefde voor elektrotechniek en robotica is Ben bij Digibende als een vis in het water. Overigens is Ben vaak óp het water te vinden: is het niet op zijn kajuitboot dan is hij wel aan het kitesurfen. Maar ook op het land houdt hij zich bezig met techniek: als hobby knapt Ben klassieke motoren op! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over elektronica, robotica, 3D-modelleren, 3D-printen of techniek? Ben kijkt er naar uit om met jou aan de slag te gaan!

Begeleider mechatronica

T +31(0)20 217 06 45

Marie-Claire

Maak kennis met Marie-Claire, pedagoog bij Digibende Amstelveen! Met haar geduld en warme uitstraling zorgt ze er voor dat elke deelnemer zich bij Digibende direct thuis voelt. Maar vergis je niet; achter deze kalmte schuilt een energiek karakter. Dat blijkt ook uit haar passies. Marie-Claire is namelijk dol op snelle auto’s. En wanneer ze niet bij Digibende is kun je haar waarschijnlijk op haar wakeboard vinden. Maar haar echte passie ligt in het begeleiden en ondersteunen van jongeren zodat ze zich kunnen ontplooien, zelfvertrouwen ontwikkelingen en lekker in hun vel zitten.

Pedagoog
T +31(0)20 217 06 45

Corien

Met een ongekende precisie weet Corien de meest complexe administratieve eindjes aan elkaar te knopen. Corien regelt, informeert en ondersteunt bij het opstellen van overeenkomsten en ontwikkelingsplannen, en nog veel meer – de lijst is te lang om te benoemen. Corien is trouwens dol op het maken van lijstjes, rubriceren en ordenen.

Corien is echter niet alleen nauwgezet in haar werk, ze is ook een fervente liefhebber van de Italiaanse keuken, heeft een zwak voor haar schattige caravan en een passie voor sprankelende kleuren en concerten. Maar boven alles staat haar lieve gezin, waar ze met volle teugen van geniet.

Vraag aan iedereen die Corien kent om haar in één woord te omschrijven, en je krijgt antwoorden als ‘accuraat’, ‘liefdevol’, ‘integer’, ‘doortastend’, en ‘zorgzaam’. Maar ook ‘humoristisch’ zal niet ontbreken in de lijst.

Met de ondersteuning van Corien, kunnen de deelnemers zorgeloos starten bij Digibende!

Zorgadministratie

T +31(0)20 217 06 45

Scroll naar boven