previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Team Digibende Amstelveen

Team Digibende locatie Amstelveen staat voor jou klaar!

 

Team Digibende Amstelveen bestaat uit bevlogen, kundige en gepassioneerde mensen, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied maar met de overkoepelende passie om jongeren te inspireren en vooruit te helpen in hun leven. Wil jij ons beter leren kennen?

Glenn

Glenn is muziekproducer en songwriter in hart in nieren. Al tijdens zijn studie aan het conservatorium heeft Glenn flink aan de weg getimmerd. Hij heeft veel succes gehad met producties voor grote organisaties waaronder ID&T, ALDA en AMF. Hij is jaren geleden gestart met het geven van privélessen in muziekproducties. Bij Digibende is hij verantwoordelijk voor het onderdeel muziek. Hij zal je meenemen in een muzikale reis en zal je alle ins- en outs van muziekproductie laten ontdekken!

Begeleider Muziek / Producer
T +31(0)20 217 06 45

Rob

Rob is letterlijk bijna van alle markten thuis. Behalve dat hij yoga docent is, werkt Rob al meer dan 20 jaar in de ICT. Hij is programmeur en is al geruime tijd actief als webdeveloper, zowel in de richtingen frontend als backend. Hij heeft een brede kennis van verschillende programmeertalen en is eindeloos nieuwsgierig naar de laatste technieken. Samen met zijn zoon – die momenteel een opleiding tot Gamedesigner volgt – bouwt Rob aan de spannendste games. Rob kan een reeks expertises die begint met een P dromen: PHP, Python, Phalcon, PostgreSQL, ….. hij weet daarnaast alles van Linux, Unity en Scrum. Niet alleen programmeertalen spreken hem aan: ook de taal Sanskriet heeft zijn interesse. Als klap op de vuurpijl heeft hij zwaardvechten als hobby. Hij vertelt je er graag alles over!

Begeleider Programmeren
T +31(0)20 217 06 45

Linda

Als kinder- en jeugdpsycholoog is Linda bij Digibende samen met Vera verantwoordelijk voor de begeleiding van jongeren op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling. Linda heeft veel ervaring in het begeleiden van jongeren met een diagnose zoals Autisme of AD(H)D. Het is voor Linda altijd de persoon waar het om draait, niet de diagnose. Het is haar kracht om vanuit een helicopterview naar situaties te kijken en vraagstukken om te zetten in een praktisch stappenplan. Ze onderzoekt graag samen met jou hoe jij jezelf de komende periode wilt ontwikkelen!

Orthopedagoog
T +31(0)20 217 06 45
E linda@amstelveen.digibende.nl

Jur

Na de kunstacademie in Den Haag heeft Jur de opleiding Interactive Media Design aan de HvA gevolgd. Hierna is hij zich gaan storten op het bedrijfsleven. Hij creëerde visuele identiteiten van merken, waaronder logo’s en huisstijlen voor organisaties. Eigenlijk is Jur het liefst te vinden achter de tekentafel. Naast multimedia vormgever is hij ook illustrator. Jur maakt schitterende illustraties, kijk bijvoorbeeld maar eens op www.injurred.com. Hij is benieuwd naar jouw interesse in – en talent voor – multimedia vormgeving.

Begeleider Multimedia Vormgeving
en illustrator

T +31(0)20 217 06 45

Mervin

Mervin is een bekende topsporter binnen de wereld van honkbal. Daarnaast is hij sport- en personal coach bij Digibende. Zodra Mervin met jou aan de slag gaat ontkom je er niet aan sport leuk te gaan vinden; iedereen die getraind wordt door Mervin krijgt namelijk spontaan de sportmicroben te pakken. Als doorgewinterde topsporter weet Mervin van aanpakken. Samenwerken en plezier hebben staan voor hem altijd voorop. Hij kijkt er naar uit je te ontmoeten!

Personal Trainer / Sportcoach
T +31(0)20 217 06 45

Vera

Samen met Linda is Vera verantwoordelijk voor de persoonlijke begeleiding van deelnemers bij Digibende. Vera is orthopedagoog. Ze vindt het belangrijk om een band op te bouwen met de jongeren waarmee zij werkt. Vera kijkt altijd naar het individu en wat er nodig is om iemand echt vooruit te helpen. Geduld, optimisme en enthousiasme is wat Vera kenmerkt. Ze leert je graag beter kennen!

Orthopedagoog
T +31(0)20 217 06 45
E vera@amstelveen.digibende.nl

Wilma

Als vestigingsmanager is Wilma verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Digibende Amstelveen. Ze geeft leiding aan het team en zorgt dat alles op rolletjes loopt. En dat is haar zeker toevertrouwd! Wilma vindt het belangrijk dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. Waar nodig biedt ze een luisterend oor en komt ze met de meest creatieve oplossingen voor vraagstukken die spelen. Ze doet er alles aan om er voor te zorgen dat jij je altijd thuis voelt bij Digibende.

Vestigingsmanager
T +31(0)20 217 06 45
E wilma@amstelveen.digibende.nl

Gideon

Al van jongs af aan is Gideon gefascineerd door alles wat met techniek te maken heeft. Het was voor zijn omgeving dan ook geen verrassing dat hij na de opleiding Werktuigbouwkunde nog de master Cognitive Science and Artificial Intelligence heeft gevolgd. Hij weet alles van neurale netwerken en human-robot-interaction. Gideon leert je met veel plezier alles over robotica zodat je zelf ook in staat bent je eigen robot te ontwerpen, te bouwen en zelfs tot “leven” te wekken.

Begeleider Mechatronica
Specialist Cognitive Science and Artificial Intelligence

T +31(0)20 217 06 45

Daphne

Daphne is een creatieve duizendpoot. Ze is afgestudeerd in de richting Communicatie en Multimediadesign. Ze heeft veel ervaring met alle toepassingen van Adobe. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in Augmented Reality en Virtual Reality en weet ze alles van de pakketten Maya, Blender, en Unity. Bij het onderdeel VR- en Gamedevelopment neemt ze je graag mee in alles wat deze wereld te bieden heeft.

Begeleidster Game- en VR Development
T +31(0)20 217 06 45

Maartje

Als gedragswetenschapper zet Maartje zich in voor de Digibende vestigingen. Zo is ze in voorkomende gevallen betrokken bij het tot stand komen van zorg- en  ontwikkelplannen, kan ze aansluiten bij keukentafelgesprekken of overleg met relaties en wordt zij ingevlogen bij meer complexe vraagstukken. Ook zet Maartje zich in voor de ontwikkeling van beleid binnen Digibende.


Maartje

Gedragswetenschapper

Scroll naar top