1
2
31
4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Team Digibende Utrecht

Team Digibende Utrecht staat voor je klaar!

 

Team Digibende Utrecht bestaat uit enorm bevlogen, kundige en gepassioneerde mensen, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied maar met overkoepelende passie om jongeren te inspireren en vooruit te helpen in hun leven. Wil jij ons beter leren kennen?

Daan

Begeleider Mechatronica
T +31(0)30 310 04 47

Steven

Begeleider Game- en VR design
T +31(0)30 310 04 47

Elianne

Ontmoet Elianne, orthopedagoog bij Digibende Utrecht! Ze staat voor je klaar en biedt ondersteuning of gewoon een luisterend oor wanneer dat nodig is. Elianne heeft op persoonlijk vlak een waaier aan interesses. Ze geniet van de rust van kamperen in de natuur, de adrenaline van rotsklimmen, en haalt voldoening uit het oplossen van complexe puzzels. Je zou haar zelfs kunnen betrappen op het maken van een puzzel in het Digibende café! Dus of je nu behoefte hebt aan een goed gesprek, wat hulp kunt gebruiken bij jouw persoonlijke uitdagingen, of gewoon samen een puzzel wilt maken, Elianne kijkt ernaar uit je te ontmoeten.

Orthopedagoog
T +31(0)30 310 04 47

Yassir

Yassir is onze muzikale held bij Digibende Utrecht. Door zijn grote glimlach en relaxte houding voel je je bij hem snel op je gemak! Yassir heeft de Rockacademie gedaan en bespeelt een enorme lijst aan instrumenten.  In zijn vrije tijd verzamelt hij graag vinylplaten, gaat hij naar concerten, speelt hij gitaar en zingt hij in een band. Wil je een instrument leren bespelen, je uitleven op een drumstel of de digitale muziekwereld ontdekken? Maak dan kennis met Yassir!

Begeleider Muziek

T +31(0)30 310 04 47

Rachel

Rachel is als orthopedagoog een vaste rots bij Digibende Utrecht. Al ver voor de opening is zij druk bezig geweest om deze locatie tot de geweldige ontwikkelplek te brengen die het vandaag de dag is. Rachel heeft met haar ervaring met jeugd- en zomerkampen een gouden hart voor de jongeren bij Digibende. Zij zorgt er voor dat deelnemers goed in hun vel zitten en neemt voor iedereen de tijd wanneer dit even niet zo is. Rachel luistert graag naar alles wat deelnemers haar vertellen over hun zelfontworpen games, robots en muziekstukken. Met haar nieuwsgierige blik en analytische denkvermogen puzzelt ze graag mee in hoe de jongeren hun project het beste aan kunnen pakken. Hoort Rachel dat er een potje beverbende wordt gespeeld? Dan trekt ze een sprintje achter het bureau vandaan en is ze de fanatiekste van het stel.

Orthopedagoog
T +31(0)30 310 04 47

Mickey

In Utrecht tref je Mickey bij programmeren. Mickey is opgeleid als software engineer: hij weet dus alles van het ontwerpen, ontwikkelen en testen van applicaties. Voor Digibende is hij werkzaam geweest als DevOps Engineer bij een grote bank, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en het beheer van het fraude detectie systeem. Mickey is een digitale polyglot, want ook programmeertalen als JavaScript, Python en C# spreekt hij vloeiend! Met al zijn kennis, rust en geduld kan hij je zeker weten op weg helpen in de wereld van programmeren. Wil je je eigen mod voor Minecraft of GTA, of bijvoorbeeld een Discord bot maken? Of ga je liever aan de slag met je eigen website, een python applicatie of het programmeren van een Arduino in C++? Bij Mickey kun je het allemaal leren!

Begeleider Programmeren
T +31(0)30 310 04 47

Ramon

Ramon houdt als teamleider het overzicht in Utrecht. Van contact met gemeenten of onderwijs tot DJ van het Digicafe; Ramon is van alle markten thuis. Voordat hij bij Digibende kwam werken is Ramon teamleider geweest bij onder andere een bank en het St. Antonius Ziekenhuis. Zijn ervaring gecombineerd met zijn enthousiasme, geduld en positieve blik maken hem de aangewezen persoon om het team in Utrecht te ondersteunen en aan te sturen. Daarbij is Ramon vader van een zoon met autisme; hierdoor weet hij als geen ander hoe belangrijk een plek als Digibende is voor jongeren. Hij staat dan ook graag voor je klaar. Wil je even kletsen, je hart luchten of een grapje maken? Loop dan gerust bij hem binnen!

Vestigingsmanager
T +31(0)30 310 04 47

Rosalie

Als jong meisje wist Rosalie al dat ze later iets met tekenen zou gaan doen. Na het volgen van een studie aan de Media College (en o.a. stage te hebben gelopen bij de Donald Duck), was het dan ook geen verrassing dat ze haar carrière begon als freelance vormgever. Door naast haar werk ook aan de slag te gaan bij een drukkerij, heeft Rosalie een breed scala aan vaardigheden opgebouwd. Van logo design, DTP en animaties, tot aan het geven van creatieve workshops voor jongeren, niets is haar te gek. Met haar open persoonlijkheid en kennis van de markt helpt ze je graag met het vinden je eigen weg in de wereld van Multimedia Vormgeving. Of je interesses nu Photoshop, video editing of pixel art zijn, bij Rosalie ben je op het juiste adres. Oh, en struikel bij binnenkomst niet over de “het gezelligste onderdeel van Digibende Utrecht”- award! 😉

Begeleider Multimedia Vormgeving

T +31(0)30 310 04 47

Renee

Renée is als pedagoog veel in de weer en doet alles vol overgave. Met een achtergrond in de sociale wetenschappen en een grote interesse in de mens en ervaring in onderwijs op maat, is Renée een belangrijke spil in het team van Digibende Utrecht. Ze is altijd in voor een praatje; als het goed met je gaat maar ook als het even wat minder lekker loopt. Ook als je geen zin hebt om te kletsen, ben je bij Renee aan het juiste adres. Ze is namelijk gek op spelletjes, van tafeltennis tot weerwolven en van flessenvoetbal tot een kaartspel: overal is Renée voor in. Je ziet haar dan ook vooral tussen deelnemers zitten, lopen of rennen, maar heel soms zit ze in stilte achter haar bureau. Dan denkt ze na over manieren waarop we Digibende nog vetter en fijner kunnen maken, geen idee is te gek!

Pedagoog
T +31(0)30 310 04 47

Esther

Esther is onze energieke coach bij het onderdeel sport. Door haar achtergrond als sport- en bewegingscoach en haar positieve, open houding is zij in staat om sport voor iedereen leuk te maken. Hierbij zet ze alles in om iedere Digibende deelnemer te motiveren om dat ene extra stapje te zetten. Als klein meisje was Esther vaak te vinden op pleintjes en veldjes om samen met haar neven en nichten te voetballen. Tot in de late avonduurtjes bleef ze voetballen, totdat haar vader haar op de fiets op kwam zoeken. Esther is altijd in voor een praatje. Dus wil je even met haar kletsen terwijl je op de loopband rent, aan het boksen bent of tijdens een potje tafeltennis? Dan ben je bij Esther aan het juiste adres!

Sportcoach

T +31(0)30 310 04 47

Nathaly

Graag stellen we Nathaly aan je voor. Vanuit het hoofdkantoor van Digibende in Limburg is zij verantwoordelijk voor de zorgadministratie van Digibende Utrecht. Ze staat in contact met deelnemers, ouders, scholen of samenwerkingsverbanden en gemeenten. Met veel structuur schept ze orde en navigeert ze door de complexe wereld van financieringen van deelnemers.

Ze is een topper in communicatie en werkt – zelfs onder druk – met plezier en enthousiasme. Als Nathaly niet aan het werk is voor Digibende en niet in haar moestuin te vinden is, is ze waarschijnlijk bezig met de renovatie van haar boerderij. Daarnaast houdt Nathaly van reizen. Nathaly’s levensmotto “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd,” straalt ze uit richting iedereen waarmee ze werkt!

Administratie
T +31(0)30 310 04 47

Matthijs

Orthopedagoog

T +31(0)30 310 04 47

Scroll naar boven