1
2
31
4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Team Digibende Utrecht

Team Digibende Utrecht staat voor je klaar!

 

Team Digibende Utrecht bestaat uit enorm bevlogen, kundige en gepassioneerde mensen, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied maar met overkoepelende passie om jongeren te inspireren en vooruit te helpen in hun leven. Wil jij ons beter leren kennen?

Michael

Bij Michael kun je terecht om lekker aan de slag te gaan met constructies bouwen en laten bewegen. Heb je een idee om een op afstand bestuurbare auto te maken? Wil je zelf proberen een lamp in elkaar te knutselen, of een flipperkast? Heb je altijd willen weten hoe je kapotte game console er van binnen uit ziet en of er nog iets van te redden is? Dat en meer kun je bij Michael doen, met enthousiasme en een lach! Voor hij bij Digibende aan de slag ging, was hij bezig met mechatronica op menselijk formaat. Hij maakte exoskeletten; mechatronica waarmee het lichaam ondersteund wordt als je het aantrekt. Met Michaels vakkennis en enthousiasme heb je een fantastische begeleider te pakken!

Begeleider Mechatronica
T +31(0)30 310 04 47

Pim

Pim is Game Developer en Game Designer bij Digibende Utrecht. Pim gamet al sinds hij vier jaar oud was en het heeft hem nooit losgelaten. Met een achtergrond als grafisch ontwerper is hij een kei in het vertellen van verhalen aan de hand van visuals. Ook weet hij wat er nodig is om in je eentje of met een team een game te maken. Deze vaardigheden past hij toe in het ontwikkelen van game mechanics, omgevingen en strategieën. Naast het ontwikkelen is Pim onder andere een game reviewer, waar hij trouw wekelijks nieuwe posts voor schrijft en zo nieuwe games blijft ontdekken. Ook maakt hij overlays voor streaming platformen zoals Twitch of YouTube. Jouw ontwikkeling als Game Designer of Developer zal weinig in de weg staan wanneer Pim jou komt begeleiden!

Begeleider Game- en VR design
T +31(0)30 310 04 47

Vivian

Vivian staat als orthopedagoog iedere dag klaar om de jongeren bij Digibende zich welkom te laten voelen en hen te ondersteunen. Zeg je gastvrijheid, dan zeg je Vivian. Tijdens haar studie orthopedagogiek aan de Universiteit van Utrecht was Vivian ook werkzaam bij Dierenpark Amersfoort. Ze heeft in deze tijd zichzelf sociale en communicatieve vaardigheden eigen gemaakt. Dit in combinatie met haar positieve en open blik naar mensen maakt haar een belangrijke speler in het team van Digibende Utrecht. In haar vrije tijd speelt ze toneel en vindt ze het fijn om een wandeling te maken. Dus heb je acteerambities of wil je een gesprekje tijdens een wandeling? Dan kun je bij Vivian terecht die altijd een luisterend oor voor je heeft!

Orthopedagoog
T +31(0)30 310 04 47

Daan

Daan is een veelzijdige begeleider die muziek èn sport geeft. Met zijn assertiviteit, humor en duidelijke communicatie lukt het hem heel goed deelnemers te motiveren voor een sportieve of andere gezellige activiteit! Hij is altijd wel in voor een spelletje en is koning van de comebacks. Door zijn achtergrond en privé lifestyle van gezonde voeding, discipline en fitness kan hij sport op een verantwoordelijke en informatieve manier geven. Maar zijn echte passie ligt bij muziek, daar kan hij alles! Daan gaf eerder al zang en gitaarles in zijn vrije tijd en is lead zanger en gitarist bij de progressieve rockband Change of Plans. Hij bouwt zijn eigen gitaren en als hij zijn eigen muziek schrijft doet hij dat op de piano. Zelfs achter het drumstel maakt Daan indruk. Kortom; hij is een ijzersterke toevoeging voor Digibende Utrecht!

Begeleider Muziek en Sport

T +31(0)30 310 04 47

Rachel

Rachel is als orthopedagoog een vaste rots bij Digibende Utrecht. Al ver voor de opening is zij druk bezig geweest om deze locatie tot de geweldige ontwikkelplek te brengen die het vandaag de dag is. Rachel heeft met haar ervaring met jeugd- en zomerkampen een gouden hart voor de jongeren bij Digibende. Zij zorgt er voor dat deelnemers goed in hun vel zitten en neemt voor iedereen de tijd wanneer dit even niet zo is. Rachel luistert graag naar alles wat deelnemers haar vertellen over hun zelfontworpen games, robots en muziekstukken. Met haar nieuwsgierige blik en analytische denkvermogen puzzelt ze graag mee in hoe de jongeren hun project het beste aan kunnen pakken. Hoort Rachel dat er een potje beverbende wordt gespeeld? Dan trekt ze een sprintje achter het bureau vandaan en is ze de fanatiekste van het stel.

Orthopedagoog
T +31(0)30 310 04 47

Mickey

In Utrecht tref je Mickey bij programmeren. Mickey is opgeleid als software engineer: hij weet dus alles van het ontwerpen, ontwikkelen en testen van applicaties. Voor Digibende is hij werkzaam geweest als DevOps Engineer bij een grote bank, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en het beheer van het fraude detectie systeem. Mickey is een digitale polyglot, want ook programmeertalen als JavaScript, Python en C# spreekt hij vloeiend! Met al zijn kennis, rust en geduld kan hij je zeker weten op weg helpen in de wereld van programmeren. Wil je je eigen mod voor Minecraft of GTA, of bijvoorbeeld een Discord bot maken? Of ga je liever aan de slag met je eigen website, een python applicatie of het programmeren van een Arduino in C++? Bij Mickey kun je het allemaal leren!

Begeleider Programmeren
T +31(0)30 310 04 47

Ramon

Ramon houdt als teamleider het overzicht in Utrecht. Van contact met gemeenten of onderwijs tot DJ van het Digicafe; Ramon is van alle markten thuis. Voordat hij bij Digibende kwam werken is Ramon teamleider geweest bij onder andere een bank en het St. Antonius Ziekenhuis. Zijn ervaring gecombineerd met zijn enthousiasme, geduld en positieve blik maken hem de aangewezen persoon om het team in Utrecht te ondersteunen en aan te sturen. Daarbij is Ramon vader van een zoon met autisme; hierdoor weet hij als geen ander hoe belangrijk een plek als Digibende is voor jongeren. Hij staat dan ook graag voor je klaar. Wil je even kletsen, je hart luchten of een grapje maken? Loop dan gerust bij hem binnen!

Vestigingsmanager
T +31(0)30 310 04 47

Rosalie

Als jong meisje wist Rosalie al dat ze later iets met tekenen zou gaan doen. Na het volgen van een studie aan de Media College (en o.a. stage te hebben gelopen bij de Donald Duck), was het dan ook geen verrassing dat ze haar carrière begon als freelance vormgever. Door naast haar werk ook aan de slag te gaan bij een drukkerij, heeft Rosalie een breed scala aan vaardigheden opgebouwd. Van logo design, DTP en animaties, tot aan het geven van creatieve workshops voor jongeren, niets is haar te gek. Met haar open persoonlijkheid en kennis van de markt helpt ze je graag met het vinden je eigen weg in de wereld van Multimedia Vormgeving. Of je interesses nu Photoshop, video editing of pixel art zijn, bij Rosalie ben je op het juiste adres. Oh, en struikel bij binnenkomst niet over de “het gezelligste onderdeel van Digibende Utrecht”- award! 😉

Begeleider Multimedia Vormgeving

T +31(0)30 310 04 47

Renee

Renée is als pedagoog veel in de weer en doet alles vol overgave. Met een achtergrond in de sociale wetenschappen en een grote interesse in de mens en ervaring in onderwijs op maat, is Renée een belangrijke spil in het team van Digibende Utrecht. Ze is altijd in voor een praatje; als het goed met je gaat maar ook als het even wat minder lekker loopt. Ook als je geen zin hebt om te kletsen, ben je bij Renee aan het juiste adres. Ze is namelijk gek op spelletjes, van tafeltennis tot weerwolven en van flessenvoetbal tot een kaartspel: overal is Renée voor in. Je ziet haar dan ook vooral tussen deelnemers zitten, lopen of rennen, maar heel soms zit ze in stilte achter haar bureau. Dan denkt ze na over manieren waarop we Digibende nog vetter en fijner kunnen maken, geen idee is te gek!

Pedagoog
T +31(0)30 310 04 47

Esther

Esther is onze energieke coach bij het onderdeel sport. Door haar achtergrond als sport- en bewegingscoach en haar positieve, open houding is zij in staat om sport voor iedereen leuk te maken. Hierbij zet ze alles in om iedere Digibende deelnemer te motiveren om dat ene extra stapje te zetten. Als klein meisje was Esther vaak te vinden op pleintjes en veldjes om samen met haar neven en nichten te voetballen. Tot in de late avonduurtjes bleef ze voetballen, totdat haar vader haar op de fiets op kwam zoeken. Esther is altijd in voor een praatje. Dus wil je even met haar kletsen terwijl je op de loopband rent, aan het boksen bent of tijdens een potje tafeltennis? Dan ben je bij Esther aan het juiste adres!

Sportcoach

T +31(0)30 310 04 47

Scroll naar top