previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Team Digibende Kelpen-Oler

Team Digibende locatie Kelpen-Oler staat voor jou klaar!

 

Team Digibende Kelpen-Oler bestaat uit enorm bevlogen, kundige en gepassioneerde mensen, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied maar met de overkoepelende passie om jongeren te inspireren en vooruit te helpen in hun leven. Wil jij ons beter leren kennen?

laurens

Techneut in hart en nieren. Heeft in het verleden zend- en scheepsapparatuur voor marineschepen gebouwd en onderhouden maar houdt zich nu sinds jaar en dag bij Digibende bezig met alles wat te maken heeft met hardware, netwerken en besturingssystemen. Laurens is verantwoordelijk voor het Digibende Game Performance Lab.

Laurens
Begeleider
Game Performance Lab

stefan

Voor een knap staaltje technologisch werk mag je Stefan midden in de nacht wakker maken. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of Stefan kan het ontwikkelen. Bij Digibende is Stefan verantwoordelijk voor het onderdeel Programmeren, maar stiekem is hij ook graag bij het onderdeel Mechatronica te vinden.

 

Stefan
Begeleider Programmeren

maikel

Van muziekproducties tot fotografie, van grafische vormgeving tot concepting: Maikel is een creatieve geest pur sang. Maikel heeft een innemende persoonlijkheid, staat graag voor mensen klaar en biedt altijd een luisterend oor. Maikel inspireert en laat zich inspireren. Hij neemt jou graag mee op zijn creatieve reis.

 

Maikel

Begeleider Multimedia en Muziek

jonas

Jonas is de man van Virtual Reality en Game Development. Hij leert jou alle kneepjes van het vak zodat je in no-time de mooiste virtuele omgevingen kunt bouwen en de spannendste games kunt ontwikkelen. Hij kijkt er naar uit om met je aan de slag te gaan!

Jonas

Begeleider VR- en Game Development

Efri

Efri werkt als orthopedagoog bij Digibende Kelpen-Oler. Voor deelnemers en betrokkenen is ze aanspreekpunt, vertrouwenspersoon en staat ze klaar als luisterend oor. Veiligheid en vertrouwen zijn voor Efri belangrijke waarden. In haar vrije tijd is gamen is een grote hobby van haar. League of Legends en Albion Online zijn spellen waar ze zich zo nu en dan in kan verliezen. Daarnaast heeft ze een grote interesse in Japan. Deze interesse ontstond vanuit Animé, is daarna overgegaan in muziek van Japanse bands en haar hart was helemaal gestolen nadat ze Tokyo heeft bezocht. Voel je dus vrij om Japans tegen haar te praten, ze gaat met veel plezier het gesprek met je aan. Jongeren optimaal tot ontwikkeling laten komen is volgens Efri als een zaadje dat ontkiemt; het heeft een goede bodem nodig met goede voedingsstoffen.

Bij Digibende willen we deze voedingsstoffen bieden en Efri draagt hier graag haar steentje aan bij in de vorm van coaching en ondersteuning.

Dirk

Dirk is liefhebber in hart en nieren van alles wat te maken heeft met elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Bij Digibende Kelpen-Oler maakt hij de meest geavanceerde creaties en gebruikt hiervoor alle tools die hem ter beschikking staan. Hij is de creativiteit zelve en neemt jongeren bij Digibende graag mee in de wereld van mechatronica! Robots, battlebots, drones; niets is hem te gek. Zijn motto: gaat niet, bestaat niet!

Dirk

Begeleider Mechatronica

demi

Sportvrouw en coach pur sang. Ze weet haar enthousiasme en liefde voor sport en gezondheid altijd moeilijk te verbergen. Demi krijgt iedereen goed in de wedstrijd!

 
Demi
Sport- en voedingscoach

roel

Roel is van alle markten thuis! Bij Digibende locatie Kelpen-Oler zorgt hij als vestigingsmanager voor het algehele reilen en zeilen. Ben je benieuwd naar Digibende? Roel vertelt je er alles over.

eléna

Met zorg en aandacht staat Eléna als pedagoog altijd voor deelnemers klaar. Ze zoekt samen naar oplossingen, helpt met het stellen van doelen, is een klankbord en een luisterend oor. In de sportruimte houdt Eléna van een potje tafeltennis, dus voel je vrij om haar eens uit te dagen!

stan

Geduldig, kundig, vindingrijk en oplossingsgericht, dat typeert Stan. Als pedagoog denkt hij graag met je mee en ondersteunt hij je om je doelen te behalen. Hij laat zich zo nu en dan ook graag uitdagen in de Game Room!

Scroll naar top