19
24
25
7
32
17
8
12
9
18
22
31
11
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Team Digibende Kelpen-Oler

Team Digibende locatie Kelpen-Oler staat voor jou klaar!

 

Team Digibende Kelpen-Oler bestaat uit enorm bevlogen, kundige en gepassioneerde mensen, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied maar met de overkoepelende passie om jongeren te inspireren en vooruit te helpen in hun leven. Wil jij ons beter leren kennen?

Bart

Met bijna 2 meter is Bart echt de grootste programmerende mechatronicabegeleider die ooit bij Digibende Kelpen-Oler heeft rondgelopen. Van het creatief inrichten van digitale schoolborden is hij nu een van de drijvende krachten achter onze mechanische dieren en 3Dprinters. Mocht je goed kunnen pingpongen dan dagen wij jou uit om Bart te verslaan, want dat is ons nog niet gelukt.

Bart
Begeleider Mechatronica

 

Demi

Demi is sportvrouw en coach pur sang. Ze weet haar enthousiasme en liefde voor sport en gezondheid altijd moeilijk te verbergen. Digibende bestaat natuurlijk niet alleen uit hersenactiviteit, we zorgen uiteraard ook voor de broodnodige lichamelijke activiteit. Demi helpt je met een gezonde geest in een gezond lichaam. Lekker ontspannen door lekker in te spannen. Naast fysieke games is er bijvoorbeeld fitness onder begeleiding of zet je samen een toernooi op. Je kunt ook gewoon eens met de buitenronde mee doen. Demi is een enthousiaste dame die iedereen goed in de wedstrijd krijgt. Wil je haar aan het gamen krijgen? Stel haar dan eens voor om Mario Kart te spelen!

Demi
Sport- en voedingscoach

Maikel

Ooit begonnen in de muziek heeft hij de overstap gemaakt naar foto en film en alles wat daar bij komt kijken. Altijd al eens in de huid van Max Verstappen of Spiderman willen kruipen? Maikel leert je de fijne kneepjes van Photoshop en andere grafische programma’s.

Over creatieve reis gesproken: met hulp van hem kun je zelfs de hele wereld over, want hij heeft ook nog eens een echt greenscreen gebouwd! Slijp je potlood of je tabletpen en laat hem maar eens zien wat je kunt.

 

Maikel

Begeleider Multimedia en Muziek

Sander

Sander

Begeleider VR- en Game Development

Ruben

Ruben heeft veel noten op zijn zang. Gelukkig is onze opnamestudio geluiddicht. Gitaar en piano spelen kan hij echter als de beste. Wil je dit leren, dan is Ruben bij wie je moet zijn. Hij ondersteunt voice-acting en met zijn muzikale creativiteit kan hij je daarnaast prima helpen bij het maken van beats of gamemuziek. Tref je hem niet bij Digibende? Dan is de kans groot dat hij ergens aan het optreden is.

Gaby

Na haar opleiding tot onderwijsassistent is Gaby in 2017 gestart met de HBO opleiding Pedagogiek. De eerste keer dat Gaby stage liep bij Digibende was haar zo goed bevallen – en dat was helemaal wederzijds – dat ze ook haar afstudeerstage bij Digibende heeft gedaan. Na dat ook afgerond te hebben, zijn we zo gehecht geraakt aan Gaby dat we besloten hebben haar niet meer te laten gaan. Met veel plezier zet ze zich elke dag in voor de jongeren en ondersteunt ze haar collega’s!

Laurens

Als er iemand een schroefje los heeft, weet Laurens dat wel vast te draaien. Hij is onze techneut, begonnen met zend- en scheepsapparatuur voor de marine en nu bij Digibende bezig met alles wat er maar met techniek te maken heeft. Laurens helpt je met het bouwen van je eigen computer, ontwerpt en maakt lichtkunst of bouwt racecircuits. Daarnaast sleutelt Laurens aan zijn werkplaats vol met zelfgemaakte klokken, dus voor iedereen heeft hij tijd genoeg.

Laurens
Begeleider Game Performance Lab

Joost

Niet alleen op het gebied van Star Wars weet Joost alles, hij is ook een ware Jedi Master op het gebied van mechatronica, robotica en programmeren. Van Scratch tot Javascript en van Python tot C++, Joost is een echt talenwonder. En wees gerust, we hebben hem zekerheidshalve verboden om een robot-leger op te richten.

Joost
Begeleider Programmeren

Erwin

Teamleider bij Digibende, een soort bondscoach dus, maar dan zonder verstand van voetballen. Erwin houdt van creatieve dingen zoals tekenen en liedjes schrijven. Foutjes maken vindt hij heel belangrijk, want daar kun je ontzettend veel van leren. Hij is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en helpt je graag. Zijn voorraad (slechte) grapjes lijkt wel onuitputtelijk.

Stan

Geduldig, zeer kundig, vindingrijk en oplossingsgericht, dat typeert Stan. Als pedagoog staat hij altijd klaar voor deelnemers en collega’s. Stan is niet voor één gat te vangen. Hij is toegankelijk en denkt graag met je mee. Stan is altijd in voor een grapje en laat zich zo nu en dan ook graag uitdagen in de Game Room! Benieuwd naar zijn grootste hobby? Vraag maar eens naar zijn ervaringen met escaperooms!

Scroll naar boven