Smile-07-06-1794970
4
1
3
5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Team Digibende Kelpen-Oler

Team Digibende locatie Kelpen-Oler staat voor jou klaar!

 

Team Digibende Kelpen-Oler bestaat uit enorm bevlogen, kundige en gepassioneerde mensen, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied maar met de overkoepelende passie om jongeren te inspireren en vooruit te helpen in hun leven. Wil jij ons beter leren kennen?

laurens

Techneut in hart en nieren. Heeft in het verleden zend- en scheepsapparatuur voor marineschepen gebouwd en onderhouden maar houdt zich nu sinds jaar en dag bij Digibende bezig met alles wat te maken heeft met hardware, netwerken en besturingssystemen. Laurens is verantwoordelijk voor het Digibende Game Performance Lab.

Laurens
Begeleider
Game Performance Lab

Daniël

Voor een knap staaltje technologisch werk mag je Daniël midden in de nacht wakker maken. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of Daniël kan het ontwikkelen. Programmeertalen kennen geen geheimen voor hem. Bij Digibende is Daniël daarom verantwoordelijk voor het onderdeel Programmeren. Mocht je cybersecurity interessant vinden, dan heb je aan Daniël ook een goede! Hij heeft namelijk een achtergrond als Ethisch Hacker.

 

Daniël
Begeleider Programmeren

maikel

Van muziekproducties tot fotografie, van grafische vormgeving tot concepting: Maikel is een creatieve geest pur sang. Maikel heeft een innemende persoonlijkheid, staat graag voor mensen klaar en biedt altijd een luisterend oor. Maikel inspireert en laat zich inspireren. Hij neemt jou graag mee op zijn creatieve reis.

 

Maikel

Begeleider Multimedia en Muziek

jonas

Jonas is de man van Virtual Reality en Game Development. Hij leert jou alle kneepjes van het vak zodat je in no-time de mooiste virtuele omgevingen kunt bouwen en de spannendste games kunt ontwikkelen. Hij kijkt er naar uit om met je aan de slag te gaan!

Jonas

Begeleider VR- en Game Development

Efri

Efri werkt als orthopedagoog bij Digibende Kelpen-Oler. Voor deelnemers en betrokkenen is ze aanspreekpunt, vertrouwenspersoon en staat ze klaar als luisterend oor. Veiligheid en vertrouwen zijn voor Efri belangrijke waarden. In haar vrije tijd is gamen is een grote hobby van haar. League of Legends en Albion Online zijn spellen waar ze zich zo nu en dan in kan verliezen. Daarnaast heeft ze een grote interesse in Japan. Deze interesse ontstond vanuit Animé, is daarna overgegaan in muziek van Japanse bands en haar hart was helemaal gestolen nadat ze Tokyo heeft bezocht. Voel je dus vrij om Japans tegen haar te praten, ze gaat met veel plezier het gesprek met je aan. Jongeren optimaal tot ontwikkeling laten komen is volgens Efri als een zaadje dat ontkiemt; het heeft een goede bodem nodig met goede voedingsstoffen.

Bij Digibende willen we deze voedingsstoffen bieden en Efri draagt hier graag haar steentje aan bij in de vorm van coaching en ondersteuning.

Dirk

Dirk is liefhebber in hart en nieren van alles wat te maken heeft met elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Bij Digibende Kelpen-Oler maakt hij de meest geavanceerde creaties en gebruikt hiervoor alle tools die hem ter beschikking staan. Hij is de creativiteit zelve en neemt jongeren bij Digibende graag mee in de wereld van mechatronica! Robots, battlebots, drones; niets is hem te gek. Zijn motto: gaat niet, bestaat niet!

Dirk

Begeleider Mechatronica

demi

Demi is sportvrouw en coach pur sang. Ze weet haar enthousiasme en liefde voor sport en gezondheid altijd moeilijk te verbergen. Demi krijgt iedereen goed in de wedstrijd! Al op jonge leeftijd speelde sport een belangrijke rol in haar leven. Dat zij naar het CIOS ging was dus niet verwonderlijk. Vanuit haar studie heeft ze gekozen voor de richting Healthcoach. Gezond leven is voor Demi meer dan sporten alleen: ook mentale gezondheid en voeding zijn belangrijke ingrediënten. Demi maakt sporten voor iedereen leuk. Behalve als sportcoach zet Demi zich binnen Digibende ook in voor de ontwikkeling van technische sportinnovaties in het Digibende Cruijff Technology Lab. Wil je haar aan het gamen krijgen? Stel haar dan eens voor om Mario Kart te spelen!

 
Demi
Sport- en voedingscoach

Luuk

Bij Digibende richt Luuk zich op personal coaching voor jongeren die hier behoefte aan hebben. Dit doet Luuk niet alleen binnen de muren van Digibende, maar ook ambulant. Luuk is van kinds af aan fanatiek sporter geweest. Door persoonlijke ervaringen zocht hij zijn heil in krachttraining. Hij ontdekte dat sport een geweldige bijdrage kan leveren aan je levenskwaliteit, maar dat het je leven niet moet beheersen. Hij is zich daarom gaan specialiseren in het coachen van jongeren die de wens hebben om hun leefstijl te veranderen en in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek, maar hier om uiteenlopende redenen nog onvoldoende in geslaagd zijn.

Gaby

Na haar opleiding tot onderwijsassistent is Gaby in 2017 gestart met de HBO opleiding Pedagogiek, die ze momenteel aan het afronden is. De eerste keer dat Gaby stage liep bij Digibende was haar zo goed bevallen – en dat was helemaal wederzijds – dat ze ook haar afstudeerstage bij Digibende doet. Met veel plezier zet ze zich elke dag in voor de jongeren en ondersteunt ze haar collega’s!

stan

Geduldig, zeer kundig, vindingrijk en oplossingsgericht, dat typeert Stan. Behalve pedagoog vervult Stan de rol van Teamleider op locatie Kelpen-Oler. Hij is hiermee verantwoordelijk voor het algeheel reilen en zeilen van de locatie. Hij is nog jong, maar laat je niet misleiden! Stan is niet voor één gat te vangen. Hij is toegankelijk en denkt graag met je mee. Stan is altijd in voor een grapje en laat zich zo nu en dan ook graag uitdagen in de Game Room!

Maartje

Als gedragswetenschapper zet Maartje zich in voor de Digibende vestigingen. Zo is ze in voorkomende gevallen betrokken bij het tot stand komen van zorg- en  ontwikkelplannen, kan ze aansluiten bij keukentafelgesprekken of overleg met relaties en wordt zij ingevlogen bij meer complexe vraagstukken. Ook zet Maartje zich in voor de ontwikkeling van beleid binnen Digibende.


Maartje
Gedragswetenschapper

Fleur

Voor de duur van één jaar loopt Fleur mee als stagiaire bij Digibende Kelpen-Oler. Fleur woont op een steenworp afstand van Digibende, dus had nog meer redenen om zich direct thuis te voelen bij Digibende. Fleur studeert Social Work aan de Hogeschool Zuyd te Sittard. Ze wil graag leren hoe je zelf een game bouwt, dus voel je vrij om je kennis hierover met haar te delen!

Scroll naar top