Smile-07-06-1794970
4
1
3
5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Team Digibende Kelpen-Oler

Team Digibende locatie Kelpen-Oler staat voor jou klaar!

 

Team Digibende Kelpen-Oler bestaat uit enorm bevlogen, kundige en gepassioneerde mensen, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied maar met de overkoepelende passie om jongeren te inspireren en vooruit te helpen in hun leven. Wil jij ons beter leren kennen?

Bart

Bart
Begeleider Mechatronica

 

Demi

Demi is sportvrouw en coach pur sang. Ze weet haar enthousiasme en liefde voor sport en gezondheid altijd moeilijk te verbergen. Demi krijgt iedereen goed in de wedstrijd! Al op jonge leeftijd speelde sport een belangrijke rol in haar leven. Dat zij naar het CIOS ging was dus niet verwonderlijk. Vanuit haar studie heeft ze gekozen voor de richting Healthcoach. Gezond leven is voor Demi meer dan sporten alleen: ook mentale gezondheid en voeding zijn belangrijke ingrediënten. Demi maakt sporten voor iedereen leuk. Behalve als sportcoach zet Demi zich binnen Digibende ook in voor de ontwikkeling van technische sportinnovaties in het Digibende Cruijff Technology Lab. Wil je haar aan het gamen krijgen? Stel haar dan eens voor om Mario Kart te spelen!

Demi
Sport- en voedingscoach

maikel

Van muziekproducties tot fotografie, van grafische vormgeving tot concepting: Maikel is een creatieve geest pur sang. Maikel heeft een innemende persoonlijkheid, staat graag voor mensen klaar en biedt altijd een luisterend oor. Maikel inspireert en laat zich inspireren. Hij neemt jou graag mee op zijn creatieve reis.

 

Maikel

Begeleider Multimedia en Muziek

jonas

Jonas is de man van Virtual Reality en Game Development. Hij leert jou alle kneepjes van het vak zodat je in no-time de mooiste virtuele omgevingen kunt bouwen en de spannendste games kunt ontwikkelen. Hij kijkt er naar uit om met je aan de slag te gaan!

Jonas

Begeleider VR- en Game Development

Ruben

Gaby

Na haar opleiding tot onderwijsassistent is Gaby in 2017 gestart met de HBO opleiding Pedagogiek, die ze momenteel aan het afronden is. De eerste keer dat Gaby stage liep bij Digibende was haar zo goed bevallen – en dat was helemaal wederzijds – dat ze ook haar afstudeerstage bij Digibende doet. Met veel plezier zet ze zich elke dag in voor de jongeren en ondersteunt ze haar collega’s!

Laurens

Techneut in hart en nieren. Heeft in het verleden zend- en scheepsapparatuur voor marineschepen gebouwd en onderhouden maar houdt zich nu sinds jaar en dag bij Digibende bezig met alles wat te maken heeft met hardware, netwerken en besturingssystemen. Laurens is verantwoordelijk voor het Digibende Game Performance Lab.

Laurens
Begeleider Game Performance Lab

Joost

Joost
Begeleider Programmeren

Erwin

stan

Geduldig, zeer kundig, vindingrijk en oplossingsgericht, dat typeert Stan. Behalve pedagoog vervult Stan de rol van Teamleider op locatie Kelpen-Oler. Hij is hiermee verantwoordelijk voor het algeheel reilen en zeilen van de locatie. Hij is nog jong, maar laat je niet misleiden! Stan is niet voor één gat te vangen. Hij is toegankelijk en denkt graag met je mee. Stan is altijd in voor een grapje en laat zich zo nu en dan ook graag uitdagen in de Game Room!

Fleur

Voor de duur van één jaar loopt Fleur mee als stagiaire bij Digibende Kelpen-Oler. Fleur woont op een steenworp afstand van Digibende, dus had nog meer redenen om zich direct thuis te voelen bij Digibende. Fleur studeert Social Work aan de Hogeschool Zuyd te Sittard. Ze wil graag leren hoe je zelf een game bouwt, dus voel je vrij om je kennis hierover met haar te delen!

Scroll naar top