1
2
31
4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Team Digibende Delft

Team Digibende Delft staat voor jou klaar!

 

Team Digibende Delft bestaat uit enorm bevlogen, kundige en gepassioneerde mensen, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied maar met de overkoepelende passie om jongeren te inspireren en vooruit te helpen in hun leven. Wil jij ons beter leren kennen?

Mariska

Als je een creatieve eenheid positieve energie voorbij hebt zien vliegen, dan heb je misschien wel begeleidster Mariska gezien! Mariska is behalve Multimedia Vormgever ook Digital Game Artist. Ze combineert het liefst de digitale wereld met fysieke vormen van kunst. In het dagelijks leven is ze te porren voor alles wat met creativiteit te maken heeft: tekenen, houtbewerken, zingen en dansen. Behalve deze creatieve kanten is ze ook nog eens sportief; ze doet aan kickboksen en wedstrijdzwemmen. Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken of Mariska is er mee bezig. De veelzijdigheid van Mariska komt ook tot uiting bij Digibende. Mariska is namelijk niet alleen begeleidster bij het onderdeel Multimedia Vormgeving, maar begeleidt ook bij het onderdeel Gamedesign! Mariska staat voor je klaar om samen met jou met veel liefde en passie de artistieke wereld te verkennen.

Begeleider Multimedia Vormgeving / Gamedesign
T +31(0)15 200 60 01

Heinrich

Heinrich mag gerust een artistiek talent worden genoemd. Hij beheerst een brede waaier aan grafische technieken en is in staat om op een rustige manier, met veel persoonlijke aandacht en geduld, deelnemers te inspireren en mee te nemen in zijn vakgebied. Heinrich is thuis in fotobewerking, het ontwerpen van logo’s, DTP, het maken van illustraties en in animeren. Zelf ontwerpt hij graag in de stijl van manga; Japanse comic-art en strips. Ook ontwikkelt hij anime, het bewegende / geanimeerde equivalent hiervan. Het zal je niet verbazen dat Heinrich graag reist naar Japan. Behalve deze verschillende stijlen ontwerpt hij samen met deelnemers game characters, die zij bij het onderdeel Gamedesign tot leven kunnen wekken. Mocht je het leuk vinden om wat van zijn werk te zien, vraag hem er dan naar of klik alvast hier.

Begeleider Multimedia Vormgeving
T +31(0)15 200 60 01

Joeri

Met Joeri hebben we bij Digibende een topfitte orthopedagoog rondlopen. Na zijn studie forensische gezinspedagogiek is Joeri met jongeren gaan werken. Hij vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, zelfvertrouwen heeft en zich veilig voelt. Hij voetbalt al zijn hele leven en is op ieder moment wel te porren voor een potje panna knockout. Daarnaast is hij regelmatig te vinden in de sportschool. Ook traint hij bij Digibende: hij staat al om 07:00 ’s ochtends in onze sportruimte! Naast sportief is Joeri ook muzikaal: in zijn vrije tijd is hij graag bezig met het produceren van Technomuziek. Voor hem is het allerbelangrijkste dat jij je goed voelt. Met zijn rustige houding en engelengeduld werkt hij met jou op een toffe manier aan je persoonlijke ontwikkeling! 

Orthopedagoog
T +31(0)15 200 60 01

Daniëlle

Daniëlle is de super sport- en voedingscoach van Digibende Delft en weet elke (ja, élke) deelnemer gemotiveerd te krijgen voor het onderdeel sport. Of het nu gaat om krachttraining met een uitgebalanceerd voedingsprogramma of gezellig samen tafeltennissen of buiten voetballen. Alles is bij Daniëlle mogelijk. Daniëlle ziet dat sporten in alle opzichten een geweldig effect heeft op deelnemers. Naast het sociale element en het “lekkerder in je vel zitten” zorgt sport er ook voor dat het een positieve bijdrage levert aan het tegengaan van – bijvoorbeeld – angsten en depressie. Bij het sporten bij Digibende is voor Daniëlle de balans tussen sport en spel is erg belangrijk. Ze staat altijd open om uitgedaagd te worden voor een kaartspel of in het zelf ontwikkelde spel Sport UNO. In haar vrije tijd is Daniëlle vaak te vinden in de sportschool, maar ook in Friesland, waar haar roots liggen.

Sportcoach

T +31(0)15 200 60 01

Wesley

Elektrotechniek, Mechanica, Werktuigbouwkunde, Robotica, meet- en regeltechniek… niets is Wesley te gek! Samen met jou gaat Wesley op zoek naar wat je interesseert. Veel deelnemers maken zelfs een combinatie van verschillende onderdelen zoals elektra en mechaniek en bouwen en programmeren de meest fantastische projecten. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan een ecologisch afgestemde woonomgeving voor een mierenkolonie waarbij alles geheel geautomatiseerd verloopt. Ook voor zelf ontworpen RC auto’s met camera of drones ben je bij Wesley aan het juiste adres. Wesley heeft een brede algemene kennis maar zeker als het om techniek en elektronica gaat zoekt hij alles tot op de bodem uit.

Begeleider Mechatronica
T +31(0)15 200 60 01

Jente

Jente is één van onze geweldige orthopedagogen en is verantwoordelijk voor de begeleiding van deelnemers van Digibende. Ze vindt het belangrijk dat iedereen zich bij Digibende thuis voelt en goed in zijn of haar vel zit. Ze hecht er aan om een band op te bouwen met de jongeren waar ze mee werkt. Met engelengeduld, optimisme en enthousiasme kijkt Jente wat iemand nodig heeft om echt vooruit te komen. Naast het coachen van deelnemers stelt Jente ook ontwikkelplannen op waarin doelen worden omschreven. Ze is aanwezig wanneer de doelen periodiek geëvalueerd worden met alle betrokken partijen en zorgt voor een helder beeld bij de ontwikkeling van de deelnemers. 

Orthopedagoog
T +31(0)15 200 60 01

Robert

Robert heeft zelf thuis een heuse muziekstudio en is vaak en met veel plezier bezig met het produceren van elektronische muziek. Bij Digibende is hij de vakspecialist bij het onderdeel Programmeren. Of het nu gaat om Python, Java, C# of C++… voor Robert maakt het niet uit in welke programmeertaal je je graag wil verdiepen. Hij is van alle markten thuis. Hij zorgt er voor dat je je kunt ontwikkelen in je eigen tempo en op je eigen manier. Robert werkt met jou aan de leukste projecten. Wil je je project van Mechatronica digitaliseren? Dan ben je bij Robert aan het juiste adres. Maar ook voor het programmeerwerk dat nodig is voor je eigen game of app kun je op Robert bouwen.

Begeleider Programmeren
T +31(0)15 200 60 01

David

De weg die David heeft afgelegd om bij Digibende te komen is een bijzondere. Niet alleen omdat hij speciaal voor Digibende is verhuisd van Friesland naar Delft, maar ook omdat deze getalenteerde Gamedesigner oorspronkelijk hovenier en campingbeheerder was! In zijn opleidingen tot Game Developer en Game Designer heeft hij zijn ware passie gevonden. Hij doet niets liever dan deze passie delen met anderen. David benadert alles het liefst met een goede dosis humor en ziet overal wel een spel of een game in. Zijn kennis van professionele engines zooals Unity en Unreal Engine is super breed en zijn Virtual Reality omgevingen zijn hyperrealistisch; David staat voor jou klaar om je met zijn enthousiasme mee te nemen in de wereld van professioneel Gamedesign en Gamedevelopment!

Begeleider Gamedesign / Gamedevelopment

T +31(0)15 200 60 01

Jules

Jules is een muzikale duizendpoot. Hij is niet zozeer gefocust op het bespelen van een enkel instrument. Liever weet hij van elk instrument een klein beetje zodat hij die als tools kan gebruiken in de studio. Piano, gitaar, rappen, zingen, beatboxen en teksten schrijven zijn onder andere tools in zijn muzikale gereedschapskist. Hij is gespecialiseerd in Hip-Hop en Popbeats maar maakt ook graag muziek voor bij films of games. Bij Digibende Delft heeft Jules een opnamestudio tot zijn beschikking,  maar ook thuis produceert hij muziek in zijn eigen studio of begeleidt hij muzikanten met het opnemen en maken van composities. Naast muziek maken is bordspellen spelen zijn grootste hobby. Nodig hem zeker eens uit voor een spelletje!

Begeleider Muziek
T +31(0)15 200 60 01

Daan

Zeg je ‘van alle markten thuis’, dan zeg je Daan. Deze altijd goedgemutste vestigingsmanager is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen locatie Delft. Hij heeft een groot hart voor zowel zijn team als voor de jongeren bij Digibende en vindt het belangrijk dat iedereen goed in zijn vel zit. Hij staat daarom altijd voor je klaar met een lach en luisterend oor. Als achtergrond heeft Daan de masteropleidingen Strategisch Human Resource Management en Klinische Psychologie afgerond. Behalve zijn sterke interesse in de mens heeft Daan een passie voor muziek. Met zijn gitaar of piano is hij als een vis in het water. Ook zingen doet hij graag. Als hij niet aan het jammen is, vind je hem in de gym. Hij is namelijk ook een fervent sporter. Met grote regelmaat tref je Daan al om 7u00 ’s-ochtends in de Digibende sportruimte. De combinatie van professionele uitdagingen, werken met mensen, muziek en sport zijn voor Daan de perfecte mix om helemaal in zijn element te zijn!

Vestigingsmanager

T +31(0)15 200 60 01

Lizzy

Lizzy is een waar multitalent. Onze superpedagoog speelde 20 jaar op hoog niveau veldvoetbal en heeft vorig seizoen zelfs in de Eredivisie van de zaal gespeeld! Daarnaast is ze ook nog eens DJ, waarbij ze voornamelijk houdt van het maken van DeepHouse en Techno. Ook duikt ze in haar vrije tijd graag in het maken en bewerken van foto’s en video’s. Hoewel ze ook een studie heeft gevolgd aan de filmacademie haalt ze toch de meeste voldoening uit het werken met jongeren. Gelet op haar veelzijdigheid en alle raakvlakken met Digibende zal het je niet verbazen dat we erg blij zijn met Lizzy. Ze ondersteunt jou in het behalen van jouw doelen en zorgt ervoor dat Digibende voor jou als thuiskomen voelt: als jij lekker in je vel zit, is haar dag goed!

Pedagoog
T +31(0)15 200 60 01

Corrie

Corrie is onze ‘steun en toeverlaat’ als het gaat om het regelen van de (financiële) administratie voor de deelname aan Digibende. Ontwikkelplannen, overeenkomsten met scholen of samenwerkingsverbanden, PGB-plannen, WLZ-overeenkomsten, of WMO aanvragen kennen geen geheimen voor haar. Voor veel ouders en verzorgers een materie die lastig is. Corrie helpt met de juiste informatie en zorgt dat alle benodigde documenten zijn geregeld zodat de jongeren bij Digibende kunnen starten.

Administratie

T +31(0)15 200 60 01

Iris

Met Iris hebben we een superveelzijdige orthopedagoge op locatie Delft rondlopen. Binnen haar werk gaat ze samen met jou op zoek naar jouw talenten en streeft ze er elke dag weer naar dat jij je bij Digibende vertrouwd en op je gemak voelt. Naast haar master Orthopedagogiek heeft ze ook de opleiding Communication and Multimedia Design afgerond: ze kan dus ook met je meedenken over je projecten! In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig met onder andere video-editing en photoshop, maar ook met programmeren kan ze je verder helpen. Iris is een rustig persoon, maar laat die rust je niet misleiden: Ze is namelijk ook nog eens een fanatiek zwaardvechtster! Iris staat voor je klaar om jou te ondersteunen in je groei en heeft een topdag als jij een topdag hebt gehad.

Orthopedagoog
T +31(0)15 200 60 01

Eelke

Eelke begon op zijn 5e met drummen maar toen hij op zijn 9e zijn eerste gitaar kreeg werd dit zijn grootste liefde. De liefde voor gitaar werd zo groot dat hij is gaan studeren aan het conservatorium. Hij is een rasechte multi-instrumentalist en heeft zeventien jaar ervaring in het geven van muzieklessen aan kinderen, jongvolwassenen en volwassenen. Eelke is een zeer getalenteerde gitarist, songwriter en producer. In de laatste jaren heeft hij dan ook met vele artiesten samengewerkt zoals Kyteman, Diggy Dex, Postmen, Bizzey, Jeangu Macrooy en vele andere. Hij speelde o.a. in de huisband van DWDD en bij de Handsome Poets. Hij heeft in Nederland ook op veel grote festivals gespeeld zoals Pinkpop, Lowlands en Concert at Sea, maar ook in zalen als Ziggodome en Paradiso. Eelke vindt het geweldig om jongeren bij Digibende te inspireren met muziek. Hij geniet er van om deelnemers te zien opbloeien. Eelke is zorgzaam en heeft veel geduld en aandacht voor iedereen. Iedereen kan muziek maken!

Begeleider Muziek

T +31(0)15 200 60 01

Scroll naar boven