1
2
31
4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Team Digibende Delft

Team Digibende Delft staat voor jou klaar!

 

Team Digibende Delft bestaat uit enorm bevlogen, kundige en gepassioneerde mensen, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied maar met de overkoepelende passie om jongeren te inspireren en vooruit te helpen in hun leven. Wil jij ons beter leren kennen?

Yentl

Voordat Yentl begon als orthopedagoog bij Digibende was zij actief als topsporter. Ze speelde hockey op hoog niveau. Deze topsportmentaliteit laat Yentl niet los. Zo draait ze haar hand er niet voor om, voordat haar werkdag begint, al een kilometer of 8 hard te lopen. “Om de dag lekker te beginnen.” Yentl is als orthopedagoog betrokken bij het wel en wee van de deelnemers bij Digibende. Ze leert hen graag beter kennen en staat er altijd voor open om een praatje te maken. Of om juist een luisterend oor te bieden wanneer iemand dat even nodig heeft. Daarnaast houdt Yentl zich bezig met de begeleiding van deelnemers en het ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Orthopedagoog
T +31(0)15 200 60 01

Heinrich

Heinrich mag gerust een artistiek talent worden genoemd. Hij beheerst een brede waaier aan grafische technieken en is in staat om op een rustige manier, met veel persoonlijke aandacht en geduld, deelnemers te inspireren en mee te nemen in zijn vakgebied. Heinrich is thuis in fotobewerking, het ontwerpen van logo’s, DTP, het maken van illustraties en in animeren. Zelf ontwerpt hij graag in de stijl van manga; Japanse comic-art en strips. Ook ontwikkelt hij anime, het bewegende / geanimeerde equivalent hiervan. Het zal je niet verbazen dat Heinrich graag reist naar Japan. Behalve deze verschillende stijlen ontwerpt hij samen met deelnemers game characters, die zij bij het onderdeel Gamedesign tot leven kunnen wekken. Mocht je het leuk vinden om wat van zijn werk te zien, vraag hem er dan naar of klik alvast hier.

Begeleider Multimedia Vormgeving
T +31(0)15 200 60 01

Marc

Als vestigingsmanager is Marc verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de locatie en onderhoudt hij contact met gemeenten en samenwerkingspartners. Bovendien heeft Marc met alle onderdelen van Digibende wel een persoonlijk raakvlak. Wat hem iedere dag motiveert om met veel plezier zijn bed uit te komen?

  • In alle vroegte naar de sportschool gaan, soms al om 5u;
  • Elke dag mogen werken met zijn fantastische team;
  • Alle voorbeelden zien van jongeren die weer opbloeien en het spreken van gelukkige ouders en samenwerkingspartners.

Verder is hij stapelgek op zijn vrouw en twee zoons en heeft hij veel hobby’s, waaronder: tropische vogels / parkieten en papegaaien, gitaar spelen en genieten van de mooie dingen in het leven.

Vestigingsmanager
T +31(0)15 200 60 01

Daniëlle

Daniëlle is de super sport- en voedingscoach van Digibende Delft en weet elke (ja, élke) deelnemer gemotiveerd te krijgen voor het onderdeel sport. Of het nu gaat om krachttraining met een uitgebalanceerd voedingsprogramma of gezellig samen tafeltennissen of buiten voetballen. Alles is bij Daniëlle mogelijk. Daniëlle ziet dat sporten in alle opzichten een geweldig effect heeft op deelnemers. Naast het sociale element en het “lekkerder in je vel zitten” zorgt sport er ook voor dat het een positieve bijdrage levert aan het tegengaan van – bijvoorbeeld – angsten en depressie. Bij het sporten bij Digibende is voor Daniëlle de balans tussen sport en spel is erg belangrijk. Ze staat altijd open om uitgedaagd te worden voor een kaartspel of in het zelf ontwikkelde spel Sport UNO. In haar vrije tijd is Daniëlle vaak te vinden in de sportschool, maar ook in Friesland, waar haar roots liggen.

Sportcoach

T +31(0)15 200 60 01

Wesley

Elektrotechniek, Mechanica, Werktuigbouwkunde, Robotica, meet- en regeltechniek… niets is Wesley te gek! Samen met jou gaat Wesley op zoek naar wat je interesseert. Veel deelnemers maken zelfs een combinatie van verschillende onderdelen zoals elektra en mechaniek en bouwen en programmeren de meest fantastische projecten. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan een ecologisch afgestemde woonomgeving voor een mierenkolonie waarbij alles geheel geautomatiseerd verloopt. Ook voor zelf ontworpen RC auto’s met camera of drones ben je bij Wesley aan het juiste adres. Wesley heeft een brede algemene kennis maar zeker als het om techniek en elektronica gaat zoekt hij alles tot op de bodem uit.

Begeleider Mechatronica
T +31(0)15 200 60 01

Jente

Jente is één van onze geweldige orthopedagogen en is verantwoordelijk voor de begeleiding van deelnemers van Digibende. Ze vindt het belangrijk dat iedereen zich bij Digibende thuis voelt en goed in zijn of haar vel zit. Ze hecht er aan om een band op te bouwen met de jongeren waar ze mee werkt. Met engelengeduld, optimisme en enthousiasme kijkt Jente wat iemand nodig heeft om echt vooruit te komen. Naast het coachen van deelnemers stelt Jente ook ontwikkelplannen op waarin doelen worden omschreven. Ze is aanwezig wanneer de doelen periodiek geëvalueerd worden met alle betrokken partijen en zorgt voor een helder beeld bij de ontwikkeling van de deelnemers. 

Orthopedagoog
T +31(0)15 200 60 01

Robert

Robert heeft zelf thuis een heuse muziekstudio en is vaak en met veel plezier bezig met het produceren van elektronische muziek. Bij Digibende is hij de vakspecialist bij het onderdeel Programmeren. Of het nu gaat om Python, Java, C# of C++… voor Robert maakt het niet uit in welke programmeertaal je je graag wil verdiepen. Hij is van alle markten thuis. Hij zorgt er voor dat je je kunt ontwikkelen in je eigen tempo en op je eigen manier. Robert werkt met jou aan de leukste projecten. Wil je je project van Mechatronica digitaliseren? Dan ben je bij Robert aan het juiste adres. Maar ook voor het programmeerwerk dat nodig is voor je eigen game of app kun je op Robert bouwen.

Begeleider Programmeren
T +31(0)15 200 60 01

Erik

Erik is half Nederlands, half Japans; illustreren zit in zijn bloed. Hij heeft heel brede kennis en ervaring op het gebied van Multimedia Vormgeving en alles wat te maken heeft met film, tekenen, animatie en video. Dankzij zijn opleiding AV-producties heeft hij verstand van geluid, licht en camerawerk. Aan de HKU heeft hij 3D-animatie gestudeerd. Zijn afstudeerfilm heeft hij gemaakt over diversiteit. Deze film heeft hem zelfs wereldwijd een aantal nominaties en prijzen opgeleverd. Naast het schrijven en maken van animatiefilms door een combinatie van analoge schilderkunst en computeranimatie deelt hij zijn kennis graag op een speelse manier met jongeren bij Digibende. Voor Erik is films maken en illustreren een kwestie van één en al plezier! Erik kijkt er naar uit om met jou aan de slag te mogen gaan.

Begeleider Multimedia Vormgeving

T +31(0)15 200 60 01

Jules

Jules is een muzikale duizendpoot. Hij is niet zozeer gefocust op het bespelen van een enkel instrument. Liever weet hij van elk instrument een klein beetje zodat hij die als tools kan gebruiken in de studio. Piano, gitaar, rappen, zingen, beatboxen en teksten schrijven zijn onder andere tools in zijn muzikale gereedschapskist. Hij is gespecialiseerd in Hip-Hop en Popbeats maar maakt ook graag muziek voor bij films of games. Bij Digibende Delft heeft Jules een opnamestudio tot zijn beschikking,  maar ook thuis produceert hij muziek in zijn eigen studio of begeleidt hij muzikanten met het opnemen en maken van composities. Naast muziek maken is bordspellen spelen zijn grootste hobby. Nodig hem zeker eens uit voor een spelletje!

Begeleider Muziek
T +31(0)15 200 60 01

Eelke

Eelke begon op zijn 5e met drummen maar toen hij op zijn 9e zijn eerste gitaar kreeg werd dit zijn grootste liefde. De liefde voor gitaar werd zo groot dat hij is gaan studeren aan het conservatorium. Hij is een rasechte multi-instrumentalist en heeft zeventien jaar ervaring in het geven van muzieklessen aan kinderen, jongvolwassenen en volwassenen. Eelke is een zeer getalenteerde gitarist, songwriter en producer. In de laatste jaren heeft hij dan ook met vele artiesten samengewerkt zoals Anouk, Kyteman, Bizzey, Postmen, Brace, Do, Rigby, de huisband van DWDD, Handsome Poets en vele anderen. Op dit moment speelt Eelke nog regelmatig met verschillende artiesten zoals Diggy Dex. Daarnaast is hij gitarist en componist van de band Handsome Poets. Hij heeft in Nederland ook op veel grote festivals gespeeld zoals Pinkpop, Lowlands, Concert at Sea en in zalen als Ziggodome en Paradiso. Eelke vindt het geweldig om jongeren bij Digibende te inspireren met muziek. Hij geniet er van om deelnemers te zien opbloeien. Eelke heeft veel geduld en aandacht voor iedereen en is zorgzaam ingesteld. Iedereen kan muziek maken!

Begeleider Muziek

T +31(0)15 200 60 01

Ceciel

Ceciel heeft een vrolijke en sociale persoonlijkheid. Ze is afgestudeerd aan de kunstacademie in Rotterdam in de richting van illustratie. Daarnaast heeft ze aan het Grafisch Lyceum de studie Animatie gevolgd. Ceciel is niet alleen creatief maar werkt ook heel graag met mensen. Door deel te nemen aan veel projecten heeft ze veel kennis opgedaan als het gaat om samenwerken, interveniëren, communiceren en organiseren. Naast de vele digitale vaardigheden die ze als vakbegeleider Multimedia & Vormgeving graag overbrengt aan de deelnemers bij Digibende staat Ceciel er zelf ook altijd voor open om van de deelnemers te leren.

Begeleider Multimedia Vormgeving
T +31(0)15 200 60 01

Corrie

Corrie is onze ‘steun en toeverlaat’ als het gaat om het regelen van de (financiële) administratie voor de deelname aan Digibende. Ontwikkelplannen, overeenkomsten met scholen of samenwerkingsverbanden, PGB-plannen, WLZ-overeenkomsten, of WMO aanvragen kennen geen geheimen voor haar. Voor veel ouders en verzorgers een materie die lastig is. Corrie helpt met de juiste informatie en zorgt dat alle benodigde documenten zijn geregeld zodat de jongeren bij Digibende kunnen starten.

Administratie

T +31(0)15 200 60 01

Scroll naar top